Enginyeries

Que li pots oferir als teus clients?

Wattenergia ® li pot ajudar  a presentar als seus clients les millors solucions  amb la màxima eficiència energètica. Amb Watt Energia tindrà a més de la maquinaria més qualificada e innovadora del mercat, un suport tècnic per obtenir el màxim partit. 

placa_fotovoltaica

Instal·lacions fotovoltaiques

Com estudi d’enginyeria qualificat en eficiència energètica assessorem a la teva empresa o despatx per utilitzar de la manera més optima els recursos que posem a la teva disposició. 

Les instal·lacions solars fotovoltaiques han augmentat als últims anys a Espanya degut a la continua pujada de preus per part del sector elèctric.

 

ambient kerala.00_jpg_srz

Instal·lacions amb biomassa

La biomassa per instal·lacions particulars es una solució renovable i cada vegada més extesa. 

Watt Energia ofereix instal·lacions de biomassa des de estufes d’aire de petites potències fins calderes per sistemes de calefacció a habitatges unifamiliars o edificis comunitaris. Pots veure els models a l’apartat BIOMASSA.

 

 

 Porcino-5Grans instal·lacions amb biomassa

La biomassa com a font d’energia es una de les més econòmiques i més respectables amb el medi ambient. Es pot estalviar des d’un 40% en comparació amb energies com gasoil o electricitat. La utilització de biomassa al sector industrial pot estar present des de l’ús de calefacció a instal·lacions ramaderes com a processos industrials amb necessitat d’Aigua Calenta Sanitària.

Watt Energia treballa amb la maquinaria especialitzada i més innovadora del sector per dur a terme aquestes instal·lacions.

 

geotermiafoto

Geotèrmia

La geotèrmia com a font d’energia utilitza l’energia del subsòl  i a partir d’una bomba de calor  genera tant calefacció com refrigeració i ACS a instal·lacions particulars com industrials.

L’avantatge de la geotèrmia es que el combustible es inesgotable ja que depèn de la calor de la Terra. Aquesta energia renovable comença a tindre cada vegada més força al camp de les energies netes.

 

 

Venda de pelletempresa2

El pellet amb el que treballem a Watt Energia es la marca comercial RIBPELLET que té la certificació EN plus A1 i del que som distribuïdors oficials a la província de Lleida.Watt Energia dona l’opció als seus clients de tindre un contracte de subministrament  de pellet per grans instal·lacions.

Demana informació dels nostres preus.

 

Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtindre informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Servei tècnicgrupo-nucleo-servicio-tecnico-3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme les instal·lacions projectades i a més es servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.