Enginyeries

Que li pots oferir als teus clients?

Wattenergia ® el pot ajudar a presentar als seus clients les millors solucions  amb la màxima eficiència energètica. Amb Watt Energia tindrà, a més de la maquinaria més qualificada i innovadora del mercat, un suport tècnic per obtenir-ne el màxim partit. 

placa_fotovoltaica

Instal·lacions fotovoltaiques

Com estudi d’enginyeria qualificat en eficiència energètica, assessorem a la teva empresa o despatx per utilitzar de la manera més òptima els recursos que posem a la teva disposició. 

Les instal·lacions solars fotovoltaiques han augmentat en els últims anys a Espanya degut a la contínua pujada de preus per part del sector elèctric.

 

ambient kerala.00_jpg_srz

Instal·lacions amb biomassa

La biomassa per instal·lacions particulars és una solució renovable i cada vegada més popular 

Watt Energia ofereix instal·lacions de biomassa des d’estufes d’aire de petites potències fins calderes per sistemes de calefacció a habitatges unifamiliars o edificis comunitaris. Pots veure els models a l’apartat BIOMASSA.

 

 

 Porcino-5Grans instal·lacions amb biomassa

La biomassa com a font d’energia és una de les més econòmiques i més respectuoses amb el medi ambient. Es pot estalviar des d’un 40% en comparació amb energies com gasoil o electricitat. La utilització de biomassa al sector industrial pot estar present des de l’ús de calefacció a instal·lacions ramaderes fins a processos industrials amb necessitat d’Aigua Calenta Sanitària.

Watt Energia treballa amb la maquinaria més especialitzada i innovadora del sector per dur a terme aquestes instal·lacions.

 

geotermiafoto

Geotèrmia

La geotèrmia com a font d’energia utilitza l’energia del subsòl  i, a partir d’una bomba de calor, genera tant calefacció com refrigeració i ACS (aigua calenta sanitària), ja sigui en instal·lacions particulars o industrials.

La ventatja de la geotèrmia és que el combustible és inesgotable, ja que depèn de la calor de la Terra. Aquesta energia renovable comença a tenir cada vegada més força al camp de les energies netes.

 

 

Venda de pelletempresa2

El pellet amb el que treballem a Watt Energia és de la marca comercial RIBPELLET, que té la certificació EN plus A1 i del que som distribuïdors oficials a la província de Lleida. Watt Energia dona l’opció als seus clients de tenir un contracte de subministrament de pellet per grans instal·lacions.

Demana informació dels nostres preus.

 

 

Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtenir informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Servei tècnicgrupo-nucleo-servicio-tecnico-3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme les instal·lacions projectades i a més és servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.