Geotèrmia

Energia procedent del subsòl

Aigua Calenta Sanitària, Calefacció i Refrigeració

L’energia geotèrmica és l’energia calorífica que la Terra transmet des de les seves capes internes cap a la capa més externa de l’escorça terrestre. Aquesta energia es pot aprofitar per generar calefacció/climatització a les nostres cases i és la font d’energia més eficient en aquests moments i possiblement la menys popular. Amb aquest sistema es poden arribar a obtenir estalvis d’entre el 50% i el 80% aconseguint un gran rendiment quan s’han d’aportar temperatures per sota dels 50ºC. A més tenen la ventatja que és possible generar fred, calor i aigua calenta sanitària.

Des de Watt Energia recomanem l’energia geotèrmica com una de les millors solucions pels nostres clients, aprofitant l’energia del subsòl, i per dur a terme les instal·lacions comptem amb la maquinaria més eficient. Disposem d’equips domèstics de contingudes potències i preus fins a grans equips industrials per a grans edificis.

logoclausiusgeotermiaclausius

Les bombes de calor geotèrmiques Clausius es fabriquen a l’empresa Energie, fabricant de bombes de calor des de fa més de 30 anys. Recentment, Energie ha incorporat la fabricació de les bombes de calor geotèrmiques Clausius en col·laboració amb l’empresa espanyola CEO2 green SL, que comercialitza aquests equips en exclusiva a nivell mundial. Per això, Watt Energia compta per les seves instal·lacions amb la maquinaria més puntera i de referència mundial.

EL MAJOR COP DEL MERCAT en bombes de calor geotèrmiques amb tecnologia inverter. Certificat pel Austrian Institute of Tecnology segons norma EN14511.

clausius

Demanar pressupost PROJECTES GEOTÈRMIA