Aerotèrmia

Energia procedent de l'aire exterior

Aigua Calenta Sanitària, Calefacció i Refrigeració


L’energia aerotèrmica aprofita l’energia de l’ambient de manera que a traves d’una bomba de calor es pot aconseguir calefacció a l’hivern i refrigeració a l’estiu. Amb auqestes bombes també podem disposar d’Aigua Calenta Sanitària durant tot l’any.

Els sistemes d’aerotèrmia presenten una gran quantitat d’avantatges per als clients i el medi ambient. Per citar alguns direm que es de fàcil instal·lació, no necessita manteniment o que no necessitem una sortida de fums.

A Watt Energia treballem amb màquines de generació d’aerotèrmia de marques com Ecoforest o Energie, oferint als nostres clients la solució adaptada a cada necessitat.

L’energia aerotèrmica es considerada com una energia renivable. Per aprofitar millor el rendiment de les màquines hem de tindre en compte el COP (Coeficient Of Performance) que representa la relació entre la capacitat tèrmica de la bomba de calor i la potència elèctrica consumida para subministrar-la. Per posar un exemple, si el COP de la màquina a instal·lar es de 4, això vol dir cada 1 kWh que consumeix de la xarxa elèctrica és capaç de produir 4 kWh de calor, per tant obtindrem 3 kWh de manera gratuïta.

 Logo_Ecoforestlogo-energie

 ecoforest