Aerotèrmia

Energia procedent de l'aire exterior

Aigua Calenta Sanitària, Calefacció i Refrigeració


L’energia aerotèrmica aprofita l’energia de l’ambient de manera que, a través d’una bomba de calor, es pot aconseguir calefacció a l’hivern i refrigeració a l’estiu. Amb aquestes bombes també podem disposar d’Aigua Calenta Sanitària durant tot l’any.

Els sistemes d’aerotèrmia presenten molts avantatges pels clients i el medi ambient. Entre altres, és de fàcil instal·lació, no necessita manteniment i no requereix d’una sortida de fums.

A Watt Energia treballem amb màquines de generació d’aerotèrmia de marques com Ecoforest o Energie, oferint als nostres clients la solució adaptada a cada necessitat.

L’energia aerotèrmica és considerada com una energia renovable. Per aprofitar millor el rendiment de les màquines, hem de tenir en compte el COP (Coeficient Of Performance) que representa la relació entre la capacitat tèrmica de la bomba de calor i la potència elèctrica consumida par subministrar-la. Per posar un exemple, si el COP de la màquina a instal·lar es de 4, això vol dir cada 1 kWh que consumeix de la xarxa elèctrica és capaç de produir 4 kWh de calor i, per tant, obtindrem 3 kWh de manera gratuïta.

 Logo_Ecoforestlogo-energie

 ecoforest
Demanar pressupost