Comunitats de veïns

Com podem ajudar a la teva comunitat de veïns? 

Wattenergia ® li pot ajudar  a estalviar proporcionant diferents solucions fetes a mida per les seves necessitats. Disposem de diferents serveis per particulars, intentant sempre obtenir el màxim benefici als nostres clients amb la col·laboració del nostre departament tècnic.

repartidor de costes

Comptabilitzacions d’energia per calefaccions

Amb la nova normativa Europea, hem de modificar els sitemes centrals de calefaccions de manera que cada vei pugui conèixer i comptabilitzar l’energia que consumeix. Així, cada veí pagarà independentment la seva factura de calefacció.

Watt Energia et pot ajudar a complir amb la normativa i també a estalviar la teva despesa energètica. Demana informació.

solar-panels

Instal·lacions fotovoltaiques

Cada vegada més clients ens demanen informació sobre l’energia fotovoltaica. Aquesta energia gratuïta procedent del Sol ens pot proporcionar un estalvi important a la factura final de la llum. Perquè no aprofitar-la?

Instal·lar al teu edifici captadors solars pot suposar un gran estalvi energètic tant a nivell de comunitat com en benefici per als veïns que la formen. Demana informació.

 

 

Instal·lacions amedificio2b biomassa

La biomassa com a font d’energia es una de les més econòmiques i més respectables amb el medi ambient. Cada vegada més comunitats de veïns experimeten aquest estalvi amb canvis al sistema de calefacció central que funcionaven amb  gasoil o electricitat. Actualment existeixen ajuts per instal·lar energies renovables com la biomassa.

Watt Energia treballa amb la maquinaria especialitzada i més innovadora del sector per dur a terme aquestes instal·lacions. Visita l’apartat BIOMASSA o PROJECTES d’aquesta pàgina web per tindre més informació.

 

 

geotermiafoto

Geotèrmia

La geotèrmia com a font d’energia utilitza l’energia del subsòl  i a partir d’una bomba de calor  genera tant calefacció com refrigeració i ACS a la nostra casa.

L’avantatge de la geotèrmia es que el combustible es inesgotable ja que depèn de la calor de la Terra. Aquesta energia renovable comença a tindre cada vegada més força al camp de les energies netes.

 

 

Projectes claus en màprojecte

Watt Energia disposa d’un departament d’enginyeria per dissenyar el projecte i optimitzar la gestió energètica de la nova instal·lació. Sempre tenint en compte els desitjos dels clients i amb l’objectiu de disminuir les despeses econòmiques i energètiques. 

Per la comoditat i tranquil•litat dels nostres clients duem a terme projectes claus en mà. Demana informació.

 

 

Venda de pelletempresa2

El pellet amb el que treballem a Watt Energia es la marca comercial RIBPELLET que té la certificació EN plus A1 i del que som distribuïdors oficials a la província de Lleida.Watt Energia dona l’opció als seus clients de tindre un contracte de subministrament  de pellet per grans instal·lacions.

Demana informació dels nostres preus.

 

 

empresa2

Certificacions energètiques

El personal qualificat de Watt Energia pot realitzar i signar certificats energètics necessaris per llogar o vendre propietats.

Contacta amb nosaltres i demana preu.

 

 

Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtindre informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Servei tècnic i mantenimentsgrupo-nucleo-servicio-tecnico-3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme manteniments de comunitats. També com a servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.