Indústria

Estalvi energètic per la teva empresa

Wattenergia ® li pot ajudar  a estalviar proporcionant diferents solucions fetes a mida per les seves necessitats. Disposem de diferents serveis per particulars, intentant sempre obtenir el màxim benefici als nostres clients amb la col·laboració del nostre departament tècnic.

empresa fotovoltica

Instal·lacions fotovoltaiques

Perquè som conscients de la necessitat de controlar les despeses energètiques al sector industrial, Watt Energia proposa als seus clients utilitzar l’energia gratuïta procedent del Sol per proporcionar un estalvi important a la factura final de la llum. Perquè no aprofitar-la?

Instal·lar a la teva empresa captadors solars fotovoltaics es una gran idea per reduïr la despesa energètica. 

 

Porcino-5

Instal·lacions amb biomassa

La biomassa com a font d’energia es una de les més econòmiques i més respectables amb el medi ambient. Es pot estalviar des d’un 40% en comparació amb energies com gasoil o electricitat. La utilització de biomassa al sector industrial pot estar present des de l’ús de calefacció a instal·lacions ramaderes com a processos industrials amb necessitat d’Aigua Calenta Sanitària.

Watt Energia treballa amb la maquinaria especialitzada i més innovadora del sector per dur a terme aquestes instal·lacions.

 

geotermiafoto

Geotèrmia

La geotèrmia com a font d’energia utilitza l’energia del subsòl  i a partir d’una bomba de calor  genera tant calefacció com refrigeració i ACS a les instal·lacions industrials.

L’avantatge de la geotèrmia es que el combustible es inesgotable ja que depèn de la calor de la Terra. Aquesta energia renovable comença a tindre cada vegada més força al camp de les energies netes.

 

 

Projectes claus en màprojecte

Watt Energia disposa d’un departament d’enginyeria per dissenyar el projecte i optimitzar la gestió energètica de la nova instal·lació. Sempre tenint en compte els desitjos dels clients i amb l’objectiu de disminuir les despeses econòmiques i energètiques. 

Per la comoditat i tranquil•litat dels nostres clients duem a terme projectes claus en mà. Demana informació.

 

 

Venda de pelletempresa2

El pellet amb el que treballem a Watt Energia es la marca comercial RIBPELLET que té la certificació EN plus A1 i del que som distribuïdors oficials a la província de Lleida.Watt Energia dona l’opció als seus clients de tindre un contracte de subministrament  de pellet per grans instal·lacions.

Demana informació dels nostres preus.

 

 Consultoria energèticaempresa2

La consultoria energètica es la base per triar la millor solució. A Watt Energia l’aconsellarem per treure el màxim partit a les seves instal·lacions aconseguint el major estalvi. 

Watt Energia ofereix un estudi gratuït amb el qual mostrarà l’estalvi i amortització de la nova instal·lació.

 

 empresa2Certificacions energètiques

El personal qualificat de Watt Energia pot realitzar i signar certificats energètics necessaris per llogar o vendre propietats.

Contacta amb nosaltres i demana preu.

 

 

 Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtindre informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Servei tècnicgrupo-nucleo-servicio-tecnico-3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme les instal·lacions projectades i a més es servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.