Serveis

Wattenergia ® proporciona diferents serveis als seus clients per facilitar i millorar les seves comoditats.

Projectes claus en màprojecte

Watt Energia disposa d’un departament d’enginyeria per dissenyar el projecte i optimitzar la gestió energètica de la nova instal·lació. Sempre tenint en compte els desitjos dels clients i amb l’objectiu de disminuir les despeses econòmiques i energètiques.

Per la comoditat i tranquil•litat dels nostres clients duem a terme projectes claus en mà. Demana informació.

 
 

Venda de pelletempresa2

Watt Energia disposa de magatzem de pellet on comprar sacs, palets o granel de pellet. A més oferim la possibilitat de transport fins al domicili.

Demana informació dels nostres preus.

 

empresa2

Certificacions energètiques

El personal qualificat de Watt Energia pot realitzar i signar certificats energètics necessaris per llogar o vendre propietats.

Contacta amb nosaltres i demana preu.

 

Consultoria energèticaempresa2

La consultoria energètica es la base per triar la millor solució. A Watt Energia l’aconsellarem per treure el màxim partit a les seves instal·lacions aconseguint el major estalvi. 

Watt Energia realitza consultories per empreses i grans instal·lacions.

 

 Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtindre informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Instal·lacions i Servei tècnic empresa3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme les instal·lacions projectades i a més es servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.