Particulars

Vols começar a estalviar a la teva casa? 

Wattenergia ® li pot ajudar  a estalviar proporcionant diferents solucions fetes a mida per les seves necessitats. Disposem de diferents serveis per particulars, intentant sempre obtenir el màxim benefici als nostres clients amb la col·laboració del nostre departament tècnic.

solar-panels

Instal·lacions fotovoltaiques

Cada vegada més clients ens demanen informació sobre l’energia fotovoltaica. Aquesta energia gratuïta procedent del Sol ens pot proporcionar un estalvi important a la factura final de la llum. Perquè no aprofitar-la?

Tant si t’has de connectar a la xarxa elèctrica com si necessites una instal·lació amb bateries et podem ajudar. Demana informació.

 

 

ambient kerala.00_jpg_srz

Instal·lacions amb biomassa

La biomassa com a font d’energia es una de les més econòmiques i més respectables amb el medi ambient. Es pot estalviar des d’un 40% en comparació amb energies com gasoil o electricitat.

Watt Energia ofereix instal·lacions de biomassa des de estufes d’aire de petites potències fins calderes per sistemes de calefacció a habitatges unifamiliars. Visita l’apartat BIOMASSA d’aquesta pàgina web per triar el model que més t’agradi.

 

 

geotermiafoto

Geotèrmia

La geotèrmia com a font d’energia utilitza l’energia del subsòl  i a partir d’una bomba de calor  genera tant calefacció com refrigeració i ACS a la nostra casa.

L’avantatge de la geotèrmia es que el combustible es inesgotable ja que depèn de la calor de la Terra. Aquesta energia renovable comença a tindre cada vegada més força al camp de les energies netes.

 

 

Projectes claus en màprojecte

Watt Energia disposa d’un departament d’enginyeria per dissenyar el projecte i optimitzar la gestió energètica de la nova instal·lació. Sempre tenint en compte els desitjos dels clients i amb l’objectiu de disminuir les despeses econòmiques i energètiques. 

Per la comoditat i tranquil•litat dels nostres clients duem a terme projectes claus en mà. Demana informació.

 

 

Venda de pelletempresa2

El pellet amb el que treballem a Watt Energia es la marca comercial RIBPELLET que té la certificació EN plus A1 i del que som distribuïdors oficials a la província de Lleida.Watt Energia disposa de magatzem de pellet on comprar sacs, palets o granel. A més oferim la possibilitat de transport fins al domicili. 

Demana informació dels nostres preus.

 

 

empresa2

Certificacions energètiques

El personal qualificat de Watt Energia pot realitzar i signar certificats energètics necessaris per llogar o vendre propietats.

Contacta amb nosaltres i demana preu.

 

 

Ajuts i subvencionsempresa3

Estem al dia de tota l’actualitat en matèria d’ajudes i subvencions d’energies renovables per facilitar als nostres clients les inversions a realitzar. Si vols saber si et pots beneficiar d’alguna d’elles contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Pots obtindre informació a les nostres xarxes socials o al blog de Watt energia.

 

Servei tècnicgrupo-nucleo-servicio-tecnico-3

Watt Energia compta amb tècnics especialitzats per dur a terme les instal·lacions projectades i a més es servei tècnic oficial de marques com KWB i Ecoforest.